Sunday, November 14, 2010

Cam Ner Kiter Boleh Jadi GengZ????

Heheheheh..... Tentu Geng 12 igt kan kenangan manis kiter satu ketika dahulu....
 Time tu kiter baru jer kenal UTeM....
Mmmm... kisah kami bermula ketika kami br selesai mendaftar masuk UTeM....
Kami di berikan kunci rumah sementara sebelum berpindah masuk ke asrama.....
mmmm... rumah yang kami dapat tu adalah kat TTU 2.... 
Mula2 sampai, teruja btul.... ye la, dapat rumah 2 tinggkat.... umah najah unni kat KL pun setingkat jer....(hahahha)

Ok... di TTU 2 ni lah bermula nya sejarah pertemuan n perkenalan antara kami.... hhahaha.... mase tu, masing-masing x kenal antara 1 sama lain.... Mmmm raser takut nak tegur pun ada masa tu...
Selepas mak, ayah, nenek, atuk , adik2, n sedara mare balik..... maka, tinggal la kami 12 orang terkontang kanting menghadapi suasana baru kat situ....

Rumah yang kami duduk ni ader 4 bilik semuanya... 1 di tingkat bawah n 3 di tingkat atas.....
Bilik bawah (biasernyer bilik orang gaji / bilik bibik... hhahahha) adalah bilik Matun unni n Tikah unni....
Bilik Master / Master room (ader bilik air kat dalam... x yah berebut ...hahaha) adalah bilik Zita unni, Sue unni, Wani unni n saya la.... Najah unni..... hehehehe
Bilik ke-3 n ke-4 kene kongsi bilik air (tiap2 pagi , ptg n malam diorang bergasak berebut bilik air naka mandi n tut tut....) adalah bilik Fuza unni, Kama unni, Fatin unni, Ana je la unni, Seha unni n Bonda Yana...

Ok... cam ner ek... kami boleh bertegur sapa????? Mmmm... mula2 mestilah kitorang kenal ahli2 bilik kan.... kalu x, payah nanti.... nanti ader lak yang cakap kiter sombong....huhuh... So, first2 day kitorang tinggal kat umah tu, kitorang just kenal2 ahli bilik jer.... Masuk 2nd day... kitorang dh kenal semua ahli dalam umah tu, sbb pg2 lg kitorang dah kene kejut kat akak2 Fesi yang jg kami sepanjang Minggu Haluan Siswa / MHS untuk baratur n berkumpul di depan pintu pagar umah.... hahaha....

Bab2 bratur di pg hr ni, ader jer sorang unni tu asik lambat jer... haha... nak tau kenapa???? n siapa???? kita nantikan episod akan datang.... Sabar....n Zass..... kita tunggu....





                                           >>> Gambar kenagan kami.... masa minggu MHS...

                                                          >>> Ni ader lagi... hehe

2 comments:

  1. huahuahauha....saya tau saper yg lambt tu.....kah3

    ReplyDelete
  2. wahhhh....najah unni so sweettttttttt.....

    ReplyDelete